Volg ons op social media

Tuinmeubelen voor elk seizoen

Gepubliceerd op 02/03/2023

OnlineTuinmeubel.nl biedt een ruim assortiment aan tuinmeubelen voor elk seizoen. Of u nu op zoek bent naar loungesets, tuinstoelen of tuinbanken, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Bovendien hebben we regelmatig mooie aanbiedingen waarmee u kunt profiteren van scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte tuinmeubelen voor uw tuin.

Aanbiedingen

Bent u op zoek naar voordelige tuinmeubelen? Dan bent u bij OnlineTuinmeubel.nl aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen op ons assortiment. Bekijk hier onze tuinmeubelen aanbiedingen en profiteer van scherpe prijzen.

Loungesets

Met een loungeset maakt u uw tuin helemaal compleet. Bij OnlineTuinmeubel.nl hebben we een ruim aanbod loungesets van verschillende materialen en afmetingen. Bekijk hier onze collectie loungesets en vind de perfecte set voor uw tuin.

Tuinstoelen

Bij OnlineTuinmeubel.nl vindt u een uitgebreid assortiment tuinstoelen. Of u nu op zoek bent naar comfortabele stoelen voor aan de eettafel of mooie stoelen om lekker in te relaxen, wij hebben het allemaal. Bekijk hier onze collectie tuinstoelen en vind de stoelen die bij u passen.

Tuinbanken

Een tuinbank is een mooie toevoeging aan uw tuin en biedt bovendien een fijne plek om even tot rust te komen. Bij OnlineTuinmeubel.nl hebben we een ruim aanbod tuinbanken, van klassieke houten banken tot moderne banken van kunststof. Bekijk hier onze collectie tuinbanken en kies de bank die het beste bij uw tuin past.

Veelgestelde vragen

Zijn jullie tuinmeubelen geschikt voor alle weersomstandigheden?

Ja, onze tuinmeubelen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Onze materialen zijn zorgvuldig gekozen en zijn bestand tegen regen, zon en andere weersomstandigheden. Wel is het altijd aan te raden om uw tuinmeubelen te beschermen met een afdekhoes wanneer u ze niet gebruikt.

Kan ik mijn tuinmeubelen retourneren als ze niet bevallen?

Ja, u heeft bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Als u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u deze binnen deze termijn retourneren. Let er wel op dat de producten onbeschadigd en in originele verpakking geretourneerd moeten worden.

Hoe kan ik mijn tuinmeubelen het beste onderhouden?

Het onderhoud van uw tuinmeubelen hangt af van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Bij onze producten geven wij altijd een onderhoudsadvies mee. Over het algemeen geldt dat u uw tuinmeubelen regelmatig moet schoonmaken en beschermen tegen weersinvloeden. Bij hardnekkig vuil kunt u eventueel een speciale reiniger gebruiken.

Kan ik mijn tuinmeubelen laten bezorgen?

Ja, wij bezorgen uw tuinmeubelen bij u thuis. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van het product en de afstand tot onze showroom. Wij leveren in heel Nederland en Belgiƫ.

Wat is de levertijd van mijn tuinmeubelen?

De levertijd van uw tuinmeubelen is afhankelijk van het product en de beschikbaarheid ervan. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U ontvangt van ons een bericht zodra uw bestelling klaar is voor verzending.